Bacaan Kencing Manis Menurun

Lebih 4 JUTA penduduk Malaysia ada KENCING MANIS.APA PUNCA KENCING MANIS? Menurut sumber rasmi Kementerian Kesihatan, faktor-faktor risiko kencing manis atau diabetes adalah seperti berikut: 👉Berlebihan berat badan / kegemukan. 👉Tidak bersenam dan gaya hidup tidak aktif. 👉Pemakanan- pengambilan makanan tinggi lemak dan kurang serat. 👉Keturunan- diabetes mempunyai perkaitan yang kuat dalam keluarga. 👉Peningkatan umur.

Masalah Buasir Dah Reda

Adakah anda tahu apa itu penyakit buasir? Ia juga dikenali sebagai hemorrhoid, iaitu pembengkakan disebabkan pembesaran saluran darah yang terdapat di dalam atau di sekeliling bahagian bawah (rektum dan dubur). Pembengkakkan saluran darah menyebabkan benjolan keluar dari dinding dalam dubur atau dari kulit sekitarnya. Kang kala ia terkeluar dan tidak boleh ditolak ke dalam semula, atau

Gout Beransur Sembuh

Anda ada G O U T ⁉😭 sakitnya kan?? Yang pernah rasa jer tahu macam mana sakitnya.. tak pe jangan risau.. Forever Living ada produk yang dapat membantu baik pulih Gout anda. Penyakit Gout? GOUT adalah sejenis penyakit akibat berlebihan asid urik di dalam badan. *Asid urik adalah bahan kumuhan berasal dari sejenis protein yang

Bau Badan Hilang Dengan Aloe Ever Shield

Kenapa bawah lengan jadi makin gelap? 👊 Guna deodorant yang ada GARAM ALUMINIUM 👊 Pakai baju ketat di bahagian lengan 👊 Cukur ketiak dengan cara yang salah 🌀Tahu tak kebanyakkan deodorant ada GARAM ALUMINIUM Garam ni akan tutup liang peluh bawah lengan & toksin tak boleh keluar!!!SO… mana toksin tu pergi❓Toksin tu akan meresap ke

Gigi Putih Dengan Forever Bright ToothGel

✅Nak tak guna ubat gigi organik?✅Nak tak guna ubat gigi bebas kimia?✅Nak tak guna ubat gigi tanpa fluorida?✅Nak tak guna ubat gigi yang mengandungi 100% aloe vera?✅Nak tak guna ubat gigi yang ada propolis lebah? Forever Bright Sparkling Toothgel – Ubat gigi yang lembut, tanpa fluorida mengandungi 100% aloe vera yang distabilkan bersama propolis lebah

Usus Bersih & Sihat Dengan Aloe Vera Gel

Usus kita adalah tempat pertama menyerap nutrisi dan protein daripada makanan, supplement, ubat, air, vitamin, dan segala jenis makanan dan minuman. Jika usus kita bersih dan sihat, ia berupaya menyerap 100% kebaikan daripada apa yang kita makan. TETAPI, jika usus kita kotor dan tidak sihat, apa-apa vitamin, supplemen dan ubat yang kita makan, tidak akan

Tenaga Segera Dengan Madu Lebah Asli

😍FOREVER BEE HONEY Forever Living😍 🐝Madu lebah asli forever living dikumpul oleh lebah madu dari lebih 1000 jenis tumbuhan gurun di sekitar gurun sonoran, arizona. Forever bee honey 100% tulen. 👉🏻 Madu mentah asli 100% dalam botol 500gram. 👉🏻 Madu mentah asli yang tidak diproses, ditapis atau dimasak. 👉🏻 Kaya dengan 16 jenis asid amino,