Kuatkan Imunisasi Badan Dengan Set Shaklee

Makin hari makin meningkat bilangan kes baru COVID-19 dan semalam latest update mencecah lebih 20,000 kes baru. Moga kita semua terhindar daripada wabak penyakit ni dan disarankan sangat-sangat supaya semua ambil berat tentang imunisasi tubuh badan kita terutamanya parents kita yang dah tua yang sedia maklum sudah banyak penyakit. Vitamin c bagus untuk orang dewasa yang cuma perlukan 1 biji tablet sehari dan tahan 6 bulan untuk 1 botol.

Tak kurang jugak anak-anak kecil kita yang tak suka pakai face mask bila keluar rumah. OMEGA sangat sesuai untuk orang dewasa dan anak kecil untuk kuatkan imunisasi tubuh badan. Ada 90 capsule dalam 1 botol dan berbentuk minyak.

Dengan pengambilan Vitamin C dan Omega ni dapat kurangkan kebarangkalian untuk dapat penyakit berjangkit. Jadi please korang, stay safe and cegah lebih baik daripada merawat

🐟OMEGA untuk SISTEM IMUN🐟

☑️Anti-radang- Keradangan yang berpanjangan akibat daripada tekanan, diet atau faktor gaya hidup boleh menyebabkan kecederaan pada tisu, salur darah dan juga sendi anda dan membawa kepada kepanasan badan dan bengkak.
☑️EPA dan DHA meningkatkan fungsi sel darah putih untuk menghasilkan antibodi, menghalang jangkitan dan virus untuk meningkatkan sistem imun.

🍊VITA-C untuk SISTEM IMUN🍊

✅Merupakan anti-oksidan yang kuat yang berupaya melawan radikal bebas, menyokong penuaan yang sihat, dan menyokong penyembuhan penyakit.
✅Sangat penting untuk keseluruhan perkembangan dan pemulihan sel-sel badan

Harga Set Immune Booster: RM187

Inginkan Maklumat Lanjut?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp

This image has an empty alt attribute; its file name is wa-1.jpg